Kind Autisme

Kind met autistisch spectrum (klassiek autisme)

Deze moeder kwam naar mij toe met de vraag hoe zij non verbaal kon communiceren met haar kind die niet haar gevoelens kon uiten met woorden. Zowel moeder als dochter kwamen bij mij voor hun nodige sessies. In deze sessies leerden moeder en dochter elkaar beter te begrijpen door vooral non verbale communicatie. Wat wilde de dochter aan de moeder laten zien en wat zegt dat over de moeder. Ik vertaalde de energie van de dochter op een energetisch niveau naar woorden voor de moeder.

De moeder leerde te communiceren op energetisch niveau met haar dochter. Praten vanuit het hart zonder woorden.

We hebben allemaal wel eens dat we ergens binnen komen en dat we gelijk voelen wat voor sfeer er hangt. Dit is de energie die we voelen. Als we daar bewust mee leren omgaan kunnen we energie uitwisselen aan elkaar. Nadat we dit stuk hadden aangepakt gingen we kijken naar de achtergrond van de moeder. Zij worstelde met de oude omgeving van de leefregels van haar religie omdat ze bewust werd dat ze anders naar haar dochter ging kijken vanuit een holistische manier. Ze ontdekte wat echte naastenliefde is en onvoorwaardelijk houden van.

Dit werd een intensief proces waarin het hele gezin hun levensstijl aan ging passen. Ze werden bewust en gingen leven in het nu.